Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Rengeteg mosolygós, boldog apróság figyelte Brózik Klári szavait. A TV2 Jóban Rosszban csinos színésznője nem mindennapi mesével varázsolta el a fővárosba érkező hátrányos helyzetű gyerekeket. Klári az Olvassunk együtt program keretén belül ráadásul kolléganője, Juhász Adri édesanyjának meséjét olvasta fel.

A Jóban Rosszban Margit doktornője évek óta kedves, mosolygós természetével varázsolja el a televíziónézőket. A karaktert alakító Brózik Klári mindig is fontosnak tartotta, hogy népszerűségét pozitív ügyek támogatására használja, legyen szó a mellrák ellenes harcról vagy rászoruló gyerekekről.

„Az Olvassunk együtt programhoz boldogan csatlakoztam. Úgy gondolom, a mai felgyorsult világban, amikor a gyerekeket rengeteg impulzus éri, amikor készen kapnak mindent, szükség van arra, hogy kezükbe vegyenek egy könyvet és ők képzeljenek el egy történetet.” – árulta el Brózik Klári, aki számos hírességgel együtt hátrányos helyzetű gyerekekhez szeretné közelebb hozni az olvasás örömét.

„Mindenkinek van olyan könyve, amit már rengetegszer elolvasott és szívesen ad tovább. Én egy gyerekkori kedvencemet, egy magyar népmeséket tartalmazó könyvet ajánlottam fel. E mellett nagyon jó érzés a lurkóknak olvasni, rengeteg energiát ad a szeretetük. Az egyik kislány például elmesélte, az ajándékba kapott, Szeretem az apukámat című könyvből otthon az édesapjának olvasott. Egy-egy ilyen megható történet minden energiát megér, ezért érdemes csinálni.” – tette hozzá a Jóban Rosszban színésznője, aki a kampány első őszi eseményén kolléganője, Juhász Adri édesanyjának meséjét olvasta fel a gyerekeknek.

Ősszel az alábbi városokba látogat el az Olvassunk együtt!

Ózd – szeptember 14.
Tarnabod – szeptember 23.
Nyíregyháza – október 5.
Ormosbánya – október 14.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!