KezdőlapBulvárBűnügyi történetbe keveredik a Carbonfools

Bűnügyi történetbe keveredik a Carbonfools

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nem tétlenkedik a The Carbonfools, a fiúk megállás nélkül dolgoznak: épphogy elkészült legújabb klipjük, máris a következőt tervezik. Ötletelésből nincs hiány, a legújabb terv szerint egy bűnügyi történetet mutatnak be.

– Az új klipünk egy animációs film kapcsán készült, amely különleges fantáziavilágot mutat be. Amikor elkészült, vágtak nekünk belőle egy klipet. Direkt nem szerepelünk benne. A következőben viszont annál inkább fogunk. Ha minden jól megy, egy bűnügyi történetet fog feldolgozni a videó – árulta el a banda frontembere, Fehér Balázs. A csapat a jövő év elejére újabb Carbon-lemezt szeretne piacra dobni, előtte azonban több ezer emberrel táncolnak egy nagyot Budapest egyik leggyönyörűbb terén.

– Szeptember 3-án óriási őrület lesz a Vörösmarty téren! Délután három órakor egyszer csak összeáll több száz vagy több ezer ember, akik többek között a mi dalunkra is eltáncolnak majd egy olyan koreográfiát, amely az interneten terjed, mint egy vírus. Remélem, minél többen kedvet kapnak a tánchoz, és csatlakoznak hozzánk! – mondta el a nők kedvence, Fehér Balázs.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet