Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Cinema Total című rendezvény negyedszer kerül megrendezésre 2011. feruár 12-16. között, a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál fiókrendezvényeként Berlinben, a Collegium Hungaricum épületében.

A rendezvény célja a magyar és közép-európai filmipari szereplők kapcsolatának erősítése a német és más európai országok filmgyártásának szereplőivel. A négynapos rendezvényen filmes szakmai programokon vehetnek részt az érdeklődő producerek, rendezők, forgalmazók és egyéb szakemberek.

Az esemény február 12-én, szombaton este nyílik meg ünnepélyes keretek között a Cimbaliband és Marozsán Erika színésznő közös produkciójával. A zenekar a következő hetekben teljes erőbedobással próbál a művésznővel a Fonó Budai Zeneházban, mely egyben lemezeik kiadója is. Az berlini útról, és a közös munkáról werkfilm készül, melyet a közönség március elején tekinthet meg egy nagyszabású koncerttel egybekötve.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!