KezdőlapBulvárCsaba költözött be utolsóként a Villába

Csaba költözött be utolsóként a Villába

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Amikor bevonult a stúdióba a csábító pillantású Renátó, a vakító mosolyú Peti és a fantasztikusan jó testű Csaba, az első sorban ülő lányok felhúzták a pólójukat. Végül az egyetlen szingli fiú kapta meg a lehetőséget, hogy beköltözzön a Villába.

A tizennegyedik villalakó is bevonult a VV5 villájába, ezzel kész is a teltház. A helyes pasik kategóriájában csábító pillantású Renátó, vakító mosolyú Peti és fantasztikusan jó testű Csaba próbálkozott, de a 23 éves egyetemista már az elég laposra sikeredett beszavazó show elején jócskán vezetett.

Konkurensei a tipikus szépfiú vonásokat hozták, úgy mint testápolási mánia, sok edzés, rendszeretet, jó csaj, Csaba viszont zenekarával, szingliségével és tanulmányaival villogott, bejött neki, a szavazók 49%-a rá voksolt.

„Lehet, hogy kicsit elvont vagyok, de ugyanakkor izgalmas és elvont egyéniség” – ennyiben össze is foglalta, mit akar magáról elhitetni, viszont a 20 másodperces kortesbeszédet frappánsan oldotta meg, és üres szövegelés helyett legalább – frappáns, de üres – versikét gyártott. Bevonulásának a tizenhárom villalakóból hat örült.

Csaba egyetemista és rendetlen. De ez csak a szobájára vonatkozik, az élet minden más területén fontosnak tartja a rendet. Komoly munkát szeretne és rendszeresen edz. A testével foglalkozik a legtöbbet, de csak azért, mert alapvető igénynek tartja a testmozgást. A zene fontos szerepet kap az életében, kicsi kora óta foglalkozik vele. Van egy zenekara is. A barátaival töltött időt fontosnak tartja. Azért akar bekerülni a Villába, mert szeretné tudni, mit hoz ki belőle. A családja nem örült neki, hogy jelentkezett, de ő elszánt és menni akar.

Csaba a szavazatok 49 százalékát kapta a nézőktől.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet