Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ha nyár, akkor megnő az egy négyzetméterre jutó menyasszonyok száma. Egymást érik a holtomiglan-holtodiglan ígéretek. Nincs ez másként az HBO-n sem, de náluk egy este alatt akár három esküvőn is részt vehet a néző. Augusztus 16-án ugyanis három igazán csajos filmmel kedveskedik a hölgyeknek, melyek alaptémája az esküvő.

A csajok háborúja

Emma és Liv gyermekkoruk óta barátnők. Egy rugóra jár az agyuk, nincs titkuk egymás előtt. Az esküvőről is ugyanazt gondolják: a legjobb időpont erre június, a legideálisabb helyszín pedig a Plaza Hotel. Arra azért ők sem számítottak, hogy ugyanarra a napra, ugyanarra a helyszínre sikerül szervezniük mindent. A kínos baki persze betesz a barátságnak, ettől kezdve fújnak egymásra. Mit fújnak, háborúznak! Semmitől sem riadnak vissza, hogy eltántorítsák szándékától a másikat. Nem adnak és nem kérnek kegyelmet. Mindent bevetnek, hogy tönkretegyék a volt barátnő nagy napját.

Vetítési időpont: HBO, augusztus 16. hétfő, 20:00 (feliratos premier)

Rachel esküvője

Rachel esküvőjére összegyűlik a Buchman család apraja-nagyja, a közeli és távoli rokonság, a régi barátok. Az alkalomra hazautazik Rachel húga, a szabadszájú Kym is, a család fekete báránya. Miközben a meghívott vendégek a gondtalan hétvégi ünneplésre készülnek, viharfelhők gyülekeznek az égen, a családtagok közötti régi viszályok, sérelmek és számos feledni vágyott tragédia kerül felszínre. A nagy eszem-iszom és a zenés mulatságok közepette Kym hisztérikus természete és csípős megjegyzései előre nem látott indulatokat gerjesztenek.

Vetítési időpont: HBO, augusztus 16. hétfő, 21:30

Szex és New York –  A mozifilm

A négy rámenős, nagyszájú, nagyvárosi barátnő közül Carrie már régen nem rovatot, hanem könyvet ír. Amúgy stabil kapcsolatban él Biggel. Charlotte valóra váltotta álmait. A férjével boldogan és büszkén neveli az adoptált kislányát. Meglepő, de Samantha, a csábító hódító monogám kapcsolatban él Los Angelesben, színész barátjával. Miközben a barátnői egymás után férjhez mennek és gyereket szülnek, ő úgy érzi, mindenből kimarad. Miranda is úgy érzi, hogy távol került imádott Manhattanjétől. Bár csodálatos élete – férje és kisfia – van, kisgyermekes anyaként teljesen kimerült.

Vetítési időpont: HBO, augusztus 16. hétfő, 23:20


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!