KezdőlapBulvárCsak idősebb nőkkel randevúzik a 31 éves férfi - főleg 80-90 éves...

Csak idősebb nőkkel randevúzik a 31 éves férfi – főleg 80-90 éves nagymamákkal

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kyle Jones, egy 31 éves pittsburghi férfi, aki a legtöbb dologban ugyanolyan, mint bármelyik másik vele egyidős férfi. A nők terén azonban meglehetősen szokatlan ízlése van. Olyan nőkkel szeret randizni, akik jóval idősebbek nála. Egy ideig például egy 91 éves nővel randevúzott – Marjorie McCool 60 évvel volt idősebb nála.

2014-ben a pár szerepelt az Extreme Love című dokumentumfilm-sorozatban, ahol nyíltan beszéltek 5 éve tartó kapcsolatukról.

Kyle elismerte, hogy nem először randevúzik olyan nővel, aki kétszer-háromszor idősebb nála. Bár ez sokak számára szokatlannak tűnik, azt állította, hogy ez ugyanolyan, mint ahogy más férfiak a plus-size nőket kedvelik, vagy bizonyos identitású személyeket részesítenek előnyben.

Kyle Jones és a 91 éves Marjorie McCool

„Mindenki a maga módján működik. Én az idősebb nőkhöz vonzódom. 12-13 éves lehettem, amikor először rájöttem, hogy az idősebb nők vonzanak. Vicces, mennyire tisztában vannak vele, mi az, ami vonz. Szeretem a vonalaikat, a nyakukat, és a platina hajért is odavagyok.” – mondta a férfi.

Kyle 2009-ben egy könyvesboltban ismerkedett meg egykori párjával, ahol Marjorie dolgozott. A 37 éve egyedülálló nő, aki különvált egykori férjétől, egyben hat gyereke apjától, beleegyezett, hogy randizzon a fiatalabb férfival.

„Amikor először találkoztam Kyle-lal, eléggé izgatott voltam. Nagyon hízelgő, ha egy fiatalabb férfi fut utánad, és ő nagyon kedves volt.” – mondta anno Marjorie a kapcsolatukról.

Kyle nagyon kedves idősebb barátnőivel

Nem volt meglepő a számukra, hogy sokan gyanúsnak találták a kapcsolatukat, és különösen Kyle szándékaiban kételkedtek, de ő kijelentette, hogy nem a pénz érdekli, és ezt Marjorie is megerősítette, hozzátéve, hogy különben sincs különösebb vagyona.

„Találkoztam olyan emberekkel, akik kritikusan viszonyulnak ahhoz, amit csinálok. A leggyakrabban azzal vádolnak, hogy keselyű vagyok, aki a pénzre vagy az örökségre hajt. Ez nem igaz. Azért csinálom, mert így tetszik nekem.” – magyarázta Kyle.

Kyle még öt másik idősebb nővel randevúzott ugyanabban az időben, de úgy tűnt, Marjorie ezzel is teljes mértékben meg van elégedve. Azt mondta: „Kezdetben féltékeny lettem a többi nőre, de ő folyton visszatér hozzám, és azt mondja nekem, hogy én vagyok a legjobb.”

Marjorie sajnos 2016 februárjában elhunyt, de Kyle továbbra is idősebb nőkkel randevúzik, olyanokkal, akik 50 évvel, vagy akár többel is idősebbek nála.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet