KezdőlapBulvár"Csak olyan pasikkal randizok, akik 100 ezer dollárt költenek, hogy lenyűgözzenek”

“Csak olyan pasikkal randizok, akik 100 ezer dollárt költenek, hogy lenyűgözzenek”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A legtöbb ember számára egy átlagos randi egy vacsorából és néhány italból áll, ami közben kellemesen elbeszélgethetnek randi partnerükkel, hogy jobban megismerjék egymást. Amy azonban ennél többet vár potenciális udvarlóitól. A fiatal nő elvárja, hogy lenyűgözzék, és számára az sem szokatlan, ha egy férfi egy másik országba repíti őt egy romantikus kiruccanásra.

Amy, akinek a teljes nevét identitása védelmében nem árulták el, a Mirrornak mesélt az általa választott életmódról. „Csak olyan pasikkal randizok, akik 100 ezer dollárt költenek, hogy lenyűgözzenek” – mondta.

A 26 éves influenszer elárulta, hogy arra is volt példa, hogy Monacóba vagy Párizsba utazott csak azért, hogy olyan férfiakkal randevúzzon, akik „szeretik a szép dolgokat”, és ilyenkor általában magánrepülőgépeken és luxusjachtokon utazik, valamint előkelő szállodákban vacsorázik.

„10 pasiból 9, akivel randiztam, vezérigazgató volt, mert szeretem azokat a férfiakat, akik rendkívül sikeresek, és megvan az anyagi szabadságuk, és általában a vezérigazgatóknak van a legnagyobb szabadságuk” – mondta a nő.

Azt is hozzátette, hogy nem érdekli, ha másoknak nem tetszik extravagáns életmódja, és senkinek nem akar megfelelni.

Amy olyan milliomos partnereket keres, akik megengedhetnek maguknak egy fényűző életmódot.

„Szeretem a luxust: a luxustermékeket, a divatot. Természetes módon vonzódok a minőségi dolgokhoz. Ez az életmód nagyon könnyű, kényelmes, inspiráló és izgalmas. Az, hogy hasonló gondolkodású emberek vesznek körül, bebizonyította nekem, hogy valóban ezt akarom az életben” – magyarázta.

Amy napjai nagy részét luxusszállodákban tölti, amit rugalmas időbeosztása miatt könnyen meg is tehet. Azt mondja, nem kap olyan sok kritikát, de nem is igazán érdekli mások véleménye.

„Nem érzem úgy, hogy sokan kritizálnának, de ha mégis megteszik, csak annyit mondanék – ez az én életem, ezek azok a dolgok, amiket értékelek, és ezek a céljaim” – mondta, hozzátéve, hogy a legtöbben, akik rosszindulatú megjegyzéseket tesznek, úgy gondolják, hogy mások pénzéből él meg, pedig ez egyáltalán nem így van.

„Van saját pénzem, szuper független vagyok” – mondta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet