KezdőlapBulvárCsiszár István lett a Sztárban sztár leszek! győztese

Csiszár István lett a Sztárban sztár leszek! győztese

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vasárnap este véget ért a TV2 tehetségkutatója, a Sztárban sztár leszek! második évada. A döntőben öt finalista állt színpadra, előbb egy önálló, majd egy duett produkcióval, végül három versenyző közül derült ki, hogy ki lesz a győztes.

Kétszer léptek színpadra a finalisták a Sztárban sztár leszek! döntőjében, előbb egy önálló produkciót mutattak be, majd egy duettet adtak elő. A két forduló után a szavazás végül ötödikként Hadas Alfrédet, negyedikként Pál-Baláž Karment hozta ki.

A bent maradt három versenyző közül derült ki végül, hogy ki lesz a győztes, aki nem más lett, mint Csiszár István. A 16 éves Szakács Szilvia a második helyen végzett, míg a harmadik Gábor Márkó lett.

A Sztárban sztár leszek! mesterei és korábbi versenyzői szerint is Csiszár István nyújtotta a legjobb alakítást a döntőben. Első produkciójában Freddie Mercury-t alakította, míg a duettben Miklósa Erikával énekelt Zámbó Jimmyként.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet