Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hétvégén rendezték a 20. Story Gálát, ahol Csősz Boglárka egyik titkát is elárulta.

A Törökországban élő luxusfeleség egészen feltűnő szettben érkezett a Story Gálára, gyönyörű ruhája mellett csak az ékszerei voltam feltűnőbbek.

Az általa viselt nyakláncot és karkötőt is saját maga tervezte, biztosítást is kötött rájuk, hiszen több millió forintba kerülnek. Csősz Boglárka kifejtette, hogy a gyémánt a legjobb barátja.

“Érdekes, hogy Magyarországon az emberek nem is gondolják, hogy valódi gyémántokat hordunk, ez a törököknél másképpen van. Ott a nők a vagyonukat ékszerekbe fektetik. A családomban van egy ékszerész, így mindig szabadon tudom megvalósítani az ilyen álmaimat. Ha van egy kis pénzem, rögtön aranyat vagy gyémántot veszek rajta. Egy nőnek ez a legjobb befektetés” – nyilatkozta a Blikknek a luxusfeleség.

View this post on Instagram

A beautiful night at the museum✨Happy Birthday @storygala20 ! ? Lezárult egy újabb tehetségekben gazdag év és 2018 legjobbjai méltó elismerésben részesülhettek! Én pedig elhoztam nektek a legújabb trendeket! ? ?A nude mályvába hajló árnyalataiból, monokróm, csillogó, nagy pigmentekben, highlighterben, matt rúzsban gazdag sminket! ✨Aranyat és ezüstöt ötvöző kiegészítőket, gyémántokat, neon színeket, kreppelt hajat és lábtőig érő ezüst csizmát! Lehet, hogy nem mindenkinek tetszik, de most ez a divat! A divatot pedig követjük vagy divatba hozzuk! ?? #stílus #trendek #báliszezon #storygála #storygála2019 #20evesastorygala #bálozunk #díjátadó #hair #makeup #style #design #abodiofficial #armani #sedatdiamond #inglot #hudabeautynudepalette #armanibeauty #mac

A post shared by Boglárka Csősz Talu (@boglarkacsosz) on

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!