Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Csősz Boglárka üzleti érdekeltségeit áttette Európába, jelenleg maszkok gyártásába fogott.

A bizonytalan törökországi válság miatt Csősz Bogi átette üzleti érdekeltségeit Európába, jelenleg a színészkedés és a producerkedés helyett maszkokat gyárt és úgy gondolja, az embereknek több bevételi forrást kell találniuk.

A luxusfeleség jelenleg Budapesten tartózkodik, férjével online tartja a kapcsolatot, az sem biztos, hogy karácsonyra együtt lesznek.

“Próbálunk a férjemmel sok időt együtt tölteni, de ez jelenleg nem egyszerű, próbáljuk online megoldani, amit csak lehet. De nemrég meglátogatott, volt itt Budapesten, most pedig vár haza. Sokkal gyakrabban beszélünk telefonon és nagyon sok online bejelentkezésünk van, tulajdonképpen közelebb hozott ez a helyzet minket. De
furcsa, hogy az ember nem azt az életet éli, amit megszokott, nekünk például az utazás hiányzik, a nyaralás, pihenés, hogy meglátogassuk a családot, ez a török kultúrában nagyon fontos, és ennek a hiánya hatalmas űrt hagy maga után. Ha pedig otthon vagyunk, több időt töltünk együtt, és jobban figyelünk a másikra”
– mondta a Blikknek Csősz Bogi.

Az erdélyi származású luxusfeleség hozzátette, a divatmárkák is bajban vannak a jelenlegi helyzet miatt, ezért arra ösztönzi a vásárlókat, hogy ezekben a nehéz időkben is költsék a pénzt, ezzel segítve a luxusmárkákat.

“Fontos, hogy az emberek értsék, aktívan részt kell venni a divatmárkák világában most is, segíteni kell a piac ezen részét is, ha mindenki visszafogja a vásárlásait, akkor összeomlik a piac. Én abban hiszek, hogy a pénz visszatartása nem tesz jót a világnak. Fontos, hogy forgassuk a pénzt, és találjunk bevételi forrásokat, a megszokotton kívül is”
– fogalmazott.

“Próbálkozni kell olyasmivel is, ami nem feltétlenül a szakmánk része, megújulni. Szerintem egy ember akár 2-3 munkát is vállalhat, így pedig megtalálhatja a bevételi forrását. Több fronton is lehet működni, mi is több lábon állunk, mert eggyel nem lehet hosszútávon kitartani. A nehéz helyzetekben is meg kell keresni a lehetőségeket, rá kell jönni, hogy hogy tudjuk jobban megvalósítani magunkat. Újra kell tervezni és erre fel kell készülni.” – mondta Csősz Bogi, majd hozzátette, hosszútávú változás megy végbe a világon, ami akár 4-5 évig is eltarthat.

Fotók: Csősz Boglárka/InstagramHa nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!