Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Szeptember 1-jén vadonatúj, élő magazinműsor indul a FEM3-on. A FEM3Café műsorvezetői székében Berki Krisztián is helyet foglal, a rutinos Czippán Anett oldalán.

Fotó: Fem3
Fotó: Fem3

Az iskolakezdéssel egy napon indul a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3Café, amely minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat.

A FEM3Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik páros Czippán Anett és Berki Krisztián lesznek. Anett rutinos tévésnek számít, aki mellett az ország fenegyereke, az Édes élettel országos ismertségre szert tevő Berki Krisztián kapott lehetőséget, hogy bizonyítsa, nem csak interjúalanyként állja meg a helyét.

– Nagyon jó érzés, hogy a TV2 Csoport hosszú távon gondolkodik bennem és felkért erre a feladatra. Soha nem gondoltam volna, hogy majd tréningeznem kell, pedig most éppen ez történik. – mondta Berki. Czippán Anett is várja a debütálást.

– Élő műsort vezeti szép kihívás, mindketten nagyon várjuk már az első adást. Nagyon kellemesen csalódtam Krisztiánban: a próbafelvételek során kiderült, jól fogunk tudni együtt dolgozni, értjük és érezzük egymás humorát, ami nagyon fontos ahhoz, hogy jó párost alkossunk a képernyőn – mondta Anett.

Szeptember 1-től tehát új műsorral köszönti az őszt a FEM3, és az is hamarosan kiderül, ki lesz a másik műsorvezető páros.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!