KezdőlapBulvárDamu Roland kislányának nagynénje szerint a színész feleségét és anyósát is verte

Damu Roland kislányának nagynénje szerint a színész feleségét és anyósát is verte

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Damu Roland több millió forint tartásdíjjal tartozik, kislányát négy éve nem látta, Maja nyolc hónapos volt, amikor a színész utoljára látta.

Damu Roland kislánya még csak ötéves, jelenleg édesanyjának testvére neveli, mert édesapja négy éve nem látogatja, a gyerektartási díjat sem fizeti, édesanyja alkoholproblémákkal küzd. Katalin, a kislány nevelője, tavaly januárban jelentette fel a színészt gyerektartás elmulasztása miatt.

A Tények stábja megkereste a kislány nagynénjét, Katalint, aki elmondta, hiába kereste meg Damu Rolandot, a férfi minden alkalommal kifogásokat keresett, csak, hogy ne kelljen találkoznia kislányával. Katalin beszélt Damu és húga házasságáról is, megdöbbentő részleteket árult el az egykori színészről.

“A legeslegelején boldogok voltak” – mondta Tényeknek Katalin húga és Damu Roland házasságáról. A nő szerint húga házassága nem tartott sokáig, ugyanis Damu bántalmazta a terhes nőt, sőt édesanyjukra is kezet emelt.

“Roland, a húgom meg az anyu együtt laktak. Edit terhes volt, amikor verte, sőt az édesanyámat is verte, úgy, hogy megfogta a nyakát, majd úgy elhajította, hogy anyu hirtelen az eszméletét is elvesztette.” – mesélte a nő.

„Roland nagyon agresszív volt. aki a mai nap is azt mondja, és hisz abban, hogy ez nem így van, akkor én azt tudom mondani, és ezt ki is hangsúlyozom, hogy akkor éljen vele.” – mondta Katalin.

Katalin elárulta, az érdi közös lakásban történtekről ő is csak később értesült, de azt megmutatta, milyen sms-eket váltott sógorával.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet