Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Új oldaláról mutatkozik be a TV2 három műsorvezetője: Demcsák Zsuzsa, Dudás Ádám és Németh Lajos Svájcban, egy sportversenyen ad számot felkészültségéről és erőnlétéről.

Demcsák Zsuzsáék nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor neveztek a BMW X3 Games elnevezésű nemzetközi sportversenyre, amelyet mától vasárnapig rendeznek meg Genfben.

A megmérettetésen hat sportágban – futásban, vitorlázásban, síelésben, golfban, autóvezetésben és kerékpározásban – valamint egy kreatív feladatban mérkőzik meg az Európa 19 országából érkezett 60 csapat. Magyarországot a Sport&Style együttes mellett a TV2 színeiben, Demcsák Zsuzsa, a Mokka műsorvezetője, Dudás Ádám, a Tények Reggel műsorvezetője, valamint Németh Lajos, a csatorna időjósa képviseli.

A TV2 csapatának tagjai a Sport&Style versenyzőivel együtt edzettek az elmúlt hónapban, és bíznak abban, hogy előkelő helyen végeznek a versenyben. A tét ugyanis nem csekély, hiszen a TV2 csapata igazán nemes célért küzd: a BMW Magyarország elért eredményük függvényében anyagi támogatást nyújt a budapesti Tűzoltó utcai Gyermekklinika részére.

Csütörtökön Németh Lajos fut, Dudás Ádám pedig golfozik. Pénteken Zsuzsa számára is elkezdődik a verseny síeléssel, Ádámnak pedig autóvezetésben kell mérkőznie a többiekkel. Szombaton aztán a Mokka szép műsorvezetője vitorlázni, időjósunk pedig kerékpározni fog.

A versenyről és a hazai csapatok eredményeiről a TV2 Aktív című műsora ad beszámolót.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!