KezdőlapBulvárDér Heni terhesen is napi szinten edz, elárulta mennyi kilót szedett fel...

Dér Heni terhesen is napi szinten edz, elárulta mennyi kilót szedett fel eddig

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Dér Heni állapotosan is napi szinten edz és esze ágában sincs abbahagyni, hiszen ez a babának is jót tesz.

Dér Heni énekesnő terhes pocakkal is napi szinten edz, akárcsak előtte. Az énekesnő elárulta, nem szeretne ellustulni, terhessége első három hónapjában éhségrohamok törtek rá, 12 kilót fel is szedett.

„Konkrétan két hányás között is ettem. Volt, amikor egy héten át csak virslit toltam magamba, mert éppen azt kívántam, de nem egyszer álltam neki az éjszaka közepén máglyarakást készíteni, közben pedig savanyúságot faltam. Szerencsére ez az időszak már elmúlt, az első három hónap viszont nagyon kemény volt…” – mesélte az énekesnő a Vasárnapi Borsnak.

Az énekesnő orvosa tanácsát is kikérte, aki azt mondta, az edzés jót tesz a babának.

„Konzultáltam az orvosommal, aki azt mondta, hogy egészen nyugodtan sportolhatok várandósan is. semmi baja nem lesz a babának egy kis mozgástól, sőt. Ami az anyukának jó, az a babának is, ezért terhesen is napi szinten edzek, mi több, az étkezésemre is odafigyelek” – mondta Dér Heni a lapnak.

Egyelőre nem foglalkozik a kilóival, de eltökélt szándéka, hogy mihelyt világra hozza első babáját, mindent megtegyen azért, hogy visszanyerje régi alakját.

„Édesanyám összesen hét kilót hízott az egész terhessége alatt. Én tizenkettőnél tartok, és még négy hónap van hátra. Elképzelésem sincs, hogy hány kilóval fogok szülni, de ez jelen pillanatban nem is igazán érdekel. Bendegúz születése után viszont egészen biztos, mindent megteszek azért, hogy visszanyerjem a régi formámat, mert úgy érzem magam egyensúlyban.” – tette hozzá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet