KezdőlapBulvárDér Heniben él tovább Szenes Iván lelke

Dér Heniben él tovább Szenes Iván lelke

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az RTL Klub Reggeli műsorának volt ma a vendége Szenes Andrea, a Prizma TV-n futó “Beszéld meg Andreával – Szenes SzínHáz” című zenés beszélgetés műsorvezetője, illetve Dér Heni.

A Reggeliben többek között elmondták, hogy Szenes Iván halála után milyen dolgok történtek Henivel, aki úgy érzi, hogy az író lelke benne él tovább.

Hihetetlen dolog történt Dér Henivel Szenes Iván halála után. Az énekesnő eddig még sosem írt dalszövegeket, csak dalokat. A zeneszerző tavalyi halála után azonban valami történt Henivel: megszállta az ihlet és azonnal papírra vetett két szöveget is. Egyes természetfeletti erőkkel bíró emberek, látók, jósok azt állítják, beléköltözött Szenes Iván lelke.

A Reggeliben erről bővebben is mesélt Dér Heni, aki egyébként remek kapcsolatot ápolt Szenes Ivánnal, még a temetésén is mondott búcsúbeszédet. Heni a temetés után küldött egy sms-t Andreának, hogy érzi, benne él tovább Szenes Iván lelke. A műsor vendége volt Szenes Andrea is, aki mindezt megerősítette és elmondta, hogy az eddigi kapcsolatotukat még inkább megerősítette az, ami Henivel történt, így Ők együtt viszik tovább az író szellemiségét. Többek között ezért is Dér Heni énekelte a talkshow-jának főcímdalát, amit még Szenes Iván írt.

Szenes Andrea a “Beszéld meg Andreával – Szenes SzínHáz” című talkshow-ban hosszabb interjút is készített a Sugarloaf együttes énekesnőjével, ahol Heni eddig sehol nem hallott élményeit is elmesélte. A műsor külön érdekessége, hogy Szenes Ivánnal közös, eddig soha nem látott felvételeit is láthatják a nézők sok nagy sláger társaságában.

A hazai női talkshow-k megteremtője saját közönsége mellett a műsorban azokat is várja a képernyő elé, akik édesapját és slágereit szeretik. A műsort a Prizma TV-n láthatják szerdán, 21 óra 25 perctől.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet