KezdőlapBulvárDömsödi Gábor megrázó vallomása: amputálták a feleségem karját

Dömsödi Gábor megrázó vallomása: amputálták a feleségem karját

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Dömsödi Gábor volt Hajdú Péter vendége a Life TV Összezárva című műsorban, ahol megrázó őszinteséggel beszélt családi drámájáról.

Hajdú Péter vendége volt régi kollégája, Dömsödi Gábor, aki megrázó őszinteséggel beszélt családi drámájukról. Az egykori tévés jelenleg hatvanezer forintot keres, de ez eltörpül amellett, hogy felesége, Krisztina nagybeteg. Dömsödi az Összezárva című műsorban beszélt erről, majd a Blikknek is nyilatkozott.

“Azt tudni kell, hogy a feleségem beteg, amputálták a fél karját. Azért az nem egy szokványos történet, hogy egy fiatal, életerős, szép nőnek amputálják az egyik karját. És ez nem úgy van, hogy egyik pillanatról a másikra jön, ez évek szenvedése. Nekem nincs most éppen munkám, nem is lesz, nyugdíjas leszek, de amikor leülünk beszélgetni, arra jutunk, hogy nekünk nagyon jó életünk volt” – mesélte a Life TV-n Dömsödi Gábor.

Az egykori tévés arról is beszélt Hajdú Péternek, hogy felesége betegsége ellenére is dolgozik, jelenleg ő tartja el.

“Arra van szüksége, hogy dolgozhasson, hogy lefoglalja a munka. Hogy hasznosnak érezhesse magát. (…) Azért még maradt annyi tartalékunk, amennyi biztosítja, hogy megélünk, de már nagyon sok nincs, a nyugdíjig kihúzzuk. Eladtuk a maradék telkeinket, eladtuk a mellettünk lévő házat, ami a miénk volt, ebből kihúzzuk, amíg nyugdíjas leszek” – magyarázta Dömsödi Gábor.

Krisztina kálváriája 2014-ben kezdődött, amikor egy orvosi műhiba miatt ki kellett operálni az egyik veséjét, majd nem sokkal rá rákbeteg lett, és az amputáció elkerülhetetlen lett. A kór agresszív terjedését sikerült az orvosoknak megállítaniuk, de a nő továbbra is küzd a betegséggel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet