KezdőlapBulvárEgy balesetben hunyt el a 3 éves kisfiú édesapja farmján - százak...

Egy balesetben hunyt el a 3 éves kisfiú édesapja farmján – százak sorakoztak az utcán, hogy tisztelegjenek előtte

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Egy család élete dőlt romba, amikor egy tragikus traktorbalesetben elvesztették kisfiukat. A kisgyermek szülei mégis megfogadták, hogy a tragédiával szemben is erősek maradnak, és szívből jövő tisztelgéssel adóznak a kisfiúnak.

2022. július 16-án a hároméves Albie Speakman az apja tanyáján volt, amikor egy kimondhatatlan tragédia történt, amelyet senki sem látott előre. A kisfiú halálos sérüléseket szenvedett, miután véletlenül elütötte egy traktor.

Édesapja, Neil Speakman elmondta, hogy a baleset után beültette fiát a kocsiba, és kórházba vitte, miközben útközben két mentőautót is leintett. Albie azonban már nem jutott el a kórházba, belehalt életveszélyes sérüléseibe. Augusztus 2-án bírósági vizsgálat indult, amelyből kiderült, hogy Albie fejsérülésben halt meg.

Nem sokkal Albie halála után szerettei a Radcliffe-i Coronation Gardensben virrasztást tartottak az emlékére. Az emberek gyertyákat gyújtottak és színes lufikat engedtek fel a kis angyal emlékére.

Albie édesanyja, Leah Bridge szívszorító tisztelgésben emlékezett meg szeretett fiáról, és megígérte, hogy megtalálja a módját annak, hogy folytassa és erős maradjon. Albie-t kivételesen szerető, gondoskodó és gyengéd fiúként jellemezte, aki mindig boldoggá akart tenni másokat.

Bridge megosztotta, hogy kisfia érzékeny volt, és azt akarta, hogy mindenkinek jó legyen. Bevallotta, hogy ő és Albie egész családja, beleértve a “dadáját”, mérhetetlenül szerették őt.

“Abszolút minden hiányozni fog Albie-ból, a hangja, a mosolya, a bőre illata és a kis kezecskéinek az éríntése az arcomon, amikor azt mondta: “Szeretlek, mami” – mondta az anyuka.

Albie anyukája “kis napsugárnak” nevezte fiát, aki fénnyel és szeretettel töltötte meg az életét. Azt mondta, hogy az ő kis napsugara imádott játszani a barátaival és a családjával, és szívesen gyűjtött kerek tárgyakat, például köveket, gyöngyöket és polisztirolgolyókat.

A megtört szívű édesanya bevallotta, hogy mindig szeretni fogja a fiát, és várja, hogy visszataláljon hozzá. Addig is Bridge kifejezte, hogy ünnepelni fogja a fiát és ragaszkodni fog az emlékeihez.

“Nem tudom, hogyan folytassam ezt az életet nélküled, de megtalálom a módját, hogy erős legyek érted, hogy büszke legyél rám” – mondta.

Albie édesapja, Neil a legjobb pajtásaként jellemezte őt, és azt mondta, senki másnak nem kívánna ilyen szívszorító tragédiát. A gyászoló apa megosztotta, hogy mindig úgy fog emlékezni fiára, mint a legboldogabb kis csöppségre, aki imádta a focit és a tengerparti kalandokat.

“Albie imádta a kishúgát, Willow-t, az elmúlt három hónapban csak azt hallottam, hogy “hol van a kishúgom, és meg tudom-e fogni”.

Az elérzékenyült Neil úgy nyilatkozott, hogy fia túl korán távozott, és azt kívánta, bárcsak megtaníthatta volna vezetni. Albie édesapja elárulta, hogy fia imádott nyaralni, és nagyon izgatott volt, hogy szeptemberben Marokkóba utazik a családjával, ami az első alkalom lett volna, hogy repülőn ül.

Augusztus 9-én a kis Albie temetésére a radcliffe-i East Lancashire-i krematóriumban került sor. Édesanyja azt kérte, hogy a gyászolók sorakozzanak fel az utcán, és színes ruhákban róják le kegyeletüket a “napsugaras fiú” előtt.

A források szerint több száz jóakaró nézte komor csendben, ahogy Albie-t egy lovas halottaskocsiban vitték végső búcsúztatására. Sok járókelő a küszöbről figyelte a menetet, ahogy a napfény megvilágította a kisfiú hintóját.

A kisfiú koporsóját napraforgók és az emberek szívből jövő üzenetei díszítették, míg a halottaskocsit egy virágkoszorú díszítette, amely gyönyörűen írta ki a nevét. A barátok és a család érzelmileg összeomlott, amikor Albie koporsóját bevitték az utolsó kenetre.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet