KezdőlapBulvár"Egy kutya leharapta az orromat" - 7 műtéten esett át a lány,...

“Egy kutya leharapta az orromat” – 7 műtéten esett át a lány, hónapokba telt, amire felépült

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gabby egész életében imádta a kutyákat, és ez azután sem változott meg, hogy 2017 júniusában egy barátja kutyája megtámadta, és leharapta az orrát. Bár a sérülése súlyos volt, és örökre megváltoztatta őt, Gabby úgy érzi, már túl van a nehezén, és megtanulta elfogadni és szeretni önmagát úgy, ahogy van.

A baleset egy házibuliban történt, ahol körülbelül 20-25 barátjával gyűltek össze. Gabby éppen a mosdóba indult, és amikor kilépett a szobából, a barátja egyik kutyája fogadta őt, és miközben a lány az állatot simogatta, egy másik kutya, egy pitbull, megtámadta, és leharapta az orrát.

Gabby-t azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok először megpróbálták visszavarrni az orrát, de ez végül nem sikerült, így szembe kellett néznie azzal a ténnyel, hogy az arca most már örökké máshogy fog kinézni. Összesen 7 műtéten esett át, és hónapokba telt, amire felépült. „Először azt hittem, hogy meg fogok halni, mindenkitől elbúcsúztam. Borzalmas volt.” – emlékszik vissza a baleset utáni első időszakra.

Nővére, Rachel, a baleset utáni reggelen látta őt először, sokkolta őt húga állapota, de nem mondott semmit, csak ült mellette, és fogta a kezét. „Én voltam az erős idősebb nővér, akinek lennem kellet.” – mondta.

Gabby eleinte borzalmasan érezte magát, rengeteget sírt, és nem akart emberek között lenni, de aztán, ahogy elkezdte a terápiát, arra biztatták, hogy használja a közösségi médiát, hogy kifejezhesse az érzéseit. Ekkor kezdett sminkes videókat készíteni, és ezáltal lassan kezdte elfogadni új önmagát.

„A smink egy művészeti forma. Ez egyfajta átjáró, amely segít, hogy új dolgokba fogjak, és egy kicsit más legyek, mint voltam, és most jól érzem magamat a bőrömben.” – mondja Gabby. A közösségi médiában azóta jelentős rajongótábora van, és néha még olyan hozzászólásokat is kap, amiben megkérik a kezét. Gabby annak is örül, hogy a videóival másoknak is segíthetett, azáltal, hogy elmondja a történetét, és nyíltan vállalja a sebhelyeit.

A baleset után sem változtatta meg a véleményét a kutyákról, és most is egy menhelyen dolgozik. Azt mondja, sokan félreértik a kutyákat, különösen a pitbullokat és buldogokat. Bár továbbra is szereti a kutyákat, és szívesen dolgozik is velük, néha még mindig felidézik benne a szörnyű emlékképeket.

Még mindig vannak napok, amikor nehezére esik tükörbe nézni, vagy rosszul viseli, ha megbámulják az utcán, de lényegében már elfogadta önmagát. „Nem szégyellem azt, ahogy kinézek, ez vagyok én, és nem fogom elrejteni. Ne sajnálj engem, igen, szörnyű sérülést szereztem, de így nézek ki, és szeretem önmagamat.” – mondja Gabby.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet