Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Azt mondják, hogy az igaz szerelem egy életen át tart, és még a halál sem választhatja el az összetartozó lelkeket. Egy nő például még mindig virágot kap 8 éve elhunyt férjétől.

Rich Cox 2012-ben hunyt el, miután már hosszú ideje torokrákban szenvedett. Több mint nyolc év telt el azóta, hogy a nő elvesztette élettársát, mégsem múlt el úgy Valentin-nap, hogy ne kapott volna egy hatalmas és gyönyörű rózsacsokrot tőle.

„Drágám, még akkor is, ha nem látsz engem, én mindig melletted vagyok. Szeretlek. Rich” – hogy csak egyet említsünk a sok szeretetteljes üzenetből, amit a 61 éves, Kentucky államban élő nő kapott.

A gyerekek szerint, akik tudtak édesapjuk tervéről, a csokrok továbbra is érkeznek majd, hogy emlékeztessék a nőt arra, hogy van, aki szereti.

A történet villámgyorsan elterjedt az interneten, és a világon mindenhol kiváltotta az emberek csodálatát. De nem ez az egyetlen hasonló történet arról, hogy emberek megpróbálták könnyebbé tenni az elválást a szeretett személytől.

Egy gyászoló fiatal nő, aki elvesztette a testvérét, egy napon úgy döntött, hogy küld egy üzenetet a telefonszámára, amelyben elmondja, mennyire hiányzik neki, és, ha csak néhány másodpercre is, de úgy érezhesse, mintha a fiú még mindig élne, és ott lenne a vonal másik végén.

Azonban a wisconsini nő meglehetősen megdöbbent, amikor választ kapott az üzenetére, bár a testvére több mint 6 hónapja halott volt. Amber Leinweber, a fiatal nő, aki válaszolt az üzenetre, mintha csak az ég ajándéka lett volna, akit a testvére küldött. Amber szavai annyira meghatóak voltak, hogy végül erős kötelék és egy különleges barátság alakult ki kettejük között.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!