KezdőlapBulvárEgy szerelmi történet, amelyet soha nem felejtünk - Miért szakítottak Bruce Willis...

Egy szerelmi történet, amelyet soha nem felejtünk – Miért szakítottak Bruce Willis és Demi Moore?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sokáig Hollywood egyik legszebb és leghíresebb párja volt a most 65 éves Bruce Willis és az 57 éves Demi Moore, azonban szerelmi történetük egyszercsak véget ért.

13 évig voltak házasok, történetük bejárta az egész világot, olyanok voltak, mintha egymásnak teremtette volna őket a sors. Mi sem jobb bizonyíték erre, hogy húsz évvel a válásuk után továbbra is jó barátok maradtak. Bruce-nak és Deminek három lánya van, Rummer (31), Scout (28) és Tallulah (26).

1987-ben, egy filmbemutatón találkoztak, és első látásra egymásba szerettek. Nem vártak sokáig, a rózsaszín köd még javában beborította őket, amikor már az oltár előtt álltak. Néhány hónappal később Demi Moore várandós lett, majd megszületett az első lányuk.

Amikor elkezdődött a közös életük, a színésznő már elismert sztár volt. Később Demi Moore egy interjúban azt mondta, hogy Bruce Willis akkoriban azt szerette volna, ha a családjával törődik inkább, mint a karrierjével, viszont nem akarta korlátozni a szabadságát.

Demi szerint Bruce Willis egy igen jó apa, de sokszor érezte úgy, hogy már nem igazán érdekli a házassága, és hűtlenségre is gyanakodott. Ezért úgy döntött, hogy nincs tovább amiért húzni egy ellaposodott kapcsolatot. A válás után Bruce Willis egyre több hírességgel jelent meg a nyilvánosság előtt, míg végül 2009-ben feleségül vette Emma Heminget. Jelenleg még mindig együtt vannak, két lányuk született Evelin és Mabel.

2005-ben Demi Moore feleségül ment Ashton Kutcherhez, de 2011-ben elváltak.

A szoros kötelék Bruce és Demi között soha nem szűnt meg, a mai napig jóban vannak. Leginkább akkor fogott össze újra a család, amikor Tallulah lányuk bekerült egy drog- és alkohol-elvonó klinikára.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet