KezdőlapBulvárEgy tünde papnő adta össze újra Somát és férjét az ezüstlakodalmukon

Egy tünde papnő adta össze újra Somát és férjét az ezüstlakodalmukon

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Soma Mamagésa ismét egybekelt férjével, Gyurival. 25 évvel ezelőtt Csobánkán, a sziklakatlannál volt az égi szertartásuk, egy tünde papnő adta őket. Most sem volt ez másképp, ugyan az a tünde papnő áldotta meg frigyüket.

Megülte az ezüstlakodalmát Soma Mamagésa, akit egy tünde papnő adott össze. A szertartás során 25 dolgot köszöntek meg egymásnak, amiért hálásak.

„Még mindig csordultig vagyok a tegnapi ezüstlakodalmunk energiáival. Szellemnek, léleknek, testnek isteni táplálékait kaptuk. Köszönöm Révász Ágika tünde- papnő barátnőnknek a gyönyörű szertartást – 25 éve is ő hívta le az égi áldást- a gyerekeinknek, testvéreimnek, barátainknak a szerető jelenlétet. Köszönöm a dalt, és a 25 köszönetből álló listát, amit Gyurikámmal együtt alkottunk, az esti kvíz játékot (25 kérdéssel a házasságunkról), amin annyit nevettünk, és egyáltalán: köszönöm, hogy ebben az életünkben együtt lehetünk, és ilyen boldog életünk lehet” – írta Soma Mamagésa közösségi oldalán.

Fotó: Spitzer Gyöngyi/Facebook

Az RTL Reggeliben is hivatalos volt, ahol az ezüstlakodalmáról osztotta meg élményeit.

„33 év, gyerekek, főleg velem, az nem hullámvasút, az egy ciklon” – nevetett Soma Mamagésa a Reggeliben.

Soma Mamagésa hamarosan megjelenteti új könyvét, ami a Szakrális újnő címet kapta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet