KezdőlapBulvárÉlete legszegényebb időszakáról beszélt Margó és Guszti!

Élete legszegényebb időszakáról beszélt Margó és Guszti!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

40 éves házassági évfordulóját ünnepelte Bódi Guszti és Bódi Margó, akik ma a Fem3 Café vendégei voltak ma reggel, ahol a boldog házasságról és nehéz sorsukról beszéltek.

bodi-guszti-margo

“Nagyon sokat éltünk szegénységben, Margónak 8 éves korában meghalt anyja, apja, nekem 20 évesen meghalt szegény apám. Mi gyerekként kerültünk egymáshoz. Mondhatom azt, hogy egy csöves gatyával kerültünk egymáshoz, egy nylon harisnyanadrág volt Margón, az is ki volt lukadva, így kerültünk össze.” – mesélt Bódi Guszti a nehéz évekről.

Margó azt is hozzátette, hogy volt olyan szakasz az életükben, amikor nem volt kenyér az asztalon, csak só, víz és liszt, amit összegyúrtak és megsütöttek. Karácsony idején olyan is volt Margó családjában, hogy a mákos kalácsban alíg volt mák, így Margó mindig azért imádkozott, hogy a kalács azon részét kapja, amiben ott volt a finomság.

A boldog házaspár azt is elárulta, hogy a roma tradíciók szerint komoly szabályok vannak a házasságban, aminek köszönhetően sikerült ilyen sok éve boldogságban élni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet