KezdőlapBulvárElképesztő összeget keres egyetlen posztjával a TikTok egyik sztárja

Elképesztő összeget keres egyetlen posztjával a TikTok egyik sztárja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Khaby sok más emberhez hasonlóan a járvány ideje alatt vesztette el az állását, ekkor tért át az úgynevezett online szórakoztató iparba, vagyis TikTokon kezdett pénzt keresni.

A szenegáli származású, de fiatal kora óta Olaszországban élő férfi kezdetben táncolt, énekelt, és minden trükköt bevetett, hogy minél népszerűbb legyen, azonban egyszercsak felfedezte a “piaci rést”.

Rájött, hogy bizonyos life-hack műsorokat fog kommentálni, vagyis parodizálni, ugyanis a videókban egyetlen szót sem szól. Így azok is nyugodtan élvezhetik, akik semmilyen idegen nyelvet nem beszélnek.

Az élet bonyolult, azonban valójában nem is kellene annak lennie, de, ha úgy vesszük, akkor a tanácsadó videók sokszor csak még jobban megbonyolítják a dolgokat. Khaby népszerűsége minden bizonnyal abban rejlik, hogy néha akkor mond, a legtöbbet, ha nem mond semmit.

Egy interjúban nemrég Lame többek közt arról is beszélt, hogy mi motiválja őt, mik a jövőbeli álmai. Menedzsere, Alessandro Riggio a Fortune-nak elmondta, hogy Khaby jó úton halad afelé, hogy idén 10 millió dollárt keressen.

Az egykori fizikai munkás posztonként akár 750 ezer dollárt is keres. A 3,7 milliárd dolláros piaci tőkeértékű Hugo Boss nemrég 450.000 dollárt fizetett Lame-nek, hogy részt vegyen a milánói divathéten egy egyedi TikTok videóval.

Egy nagy hollywoodi stúdió pedig nemrég 750.000 dollárt fizetett a TikTok-sztárnak egy közös munkáért.

“Szeretem megnevettetni az embereket, szeretem a családom, a barátaim, de nem nagyon tartom számon, hogy mennyi pénz van a bankszámlámon” – mondta a volt gyári munkás.

Khaby szerint a 2,3 milliárd nagyságrendű követőtáborát annak köszönheti, hogy milyen “arckifejezései” vannak, na meg persze az sem elhanyagolandó, hogy népszerű tartalmakat gyárt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet