KezdőlapBulvárElkészült Dred és Doris friss klipje, "Csak egy érintés" címmel

Elkészült Dred és Doris friss klipje, „Csak egy érintés” címmel

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elkészült Dred és Doris friss klipje, „Csak egy érintés” címmel. A sminkek és a ruhák Doris hozzáértését dicsérik, míg a rendező-operatőr szerepét ezúttal is Dred vállalta magára. A páros az eddigi sztoris videók után most egy hamisítatlan bulis kisfilmmel rukkolt elő. A tizenöt órás forgatáson a hitelesség kedvéért a klub jelenetekben nem statiszták, hanem a csapat rajongói vettek részt.

„Egy klip felvételének során számtalan probléma adódik, amit ott a helyszínen azonnal meg kell oldanunk, de szerencsére profi csapattal dolgozom, így semmi nem jelent akadályt.” – mondta Dred. „Talán ez volt az eddigi legsimább forgatásunk, nem potyogtak lámpák a fejemre, de persze nagy volt a pörgés amit Én nagyon élveztem.” – tette hozzá Doris.

A páros az elmúlt években, nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy trendi hangzású dalokat készítsen, ez most sincs másként. Az évek óta tartó siker Őket igazolja, fellépésről fellépésre autóznak egész évben és rajongók kitartóan kísérik útjukat. A legnagyobb videó megosztó oldalon klipjeiket több mint 9,2 millióan nézték meg.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet