Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy év bíráskodás után Ellen DeGeneres otthagyja az American Idol amerikai tehetségkutató showt. DeGeneres a show kilencedik szezonjában volt zsűritag.

„Pár hónappal ezelőtt arról értesítettem a FOX és az American Idol készítőit, hogy számomra ez a munka nem megfelelő.” – nyilatkozta a komikus. „Azt mondtam nekik, nem hagyom cserben őket, amíg nem kapnak helyembe alkalmas zsűritagot. Nehéz döntés volt, de a munkám beosztása igencsak nehézkes lesz.” – tette hozzá Ellen, aki saját televíziós műsorral rendelkezik.

A híresség azt is hozzátette, hogy miközben minden percét élvezte az új tehetségek felfedezésében, addig néha nehezére esett bírálni az embereket.

„Imádta ennek a munkának a lehetőségét és hálás vagyok ezért az egy évért, nagy rajongója vagyok a shownak és továbbra is az maradok.” –  nyilatkozta Ellen DeGeneres.

Ellen DeGeneres Paula Abdul helyét vette át, aki 2009-ben hagyta ott a showt. Januárban Simon Cowell is otthagyta a showt, hogy jobban tudjon koncentrálni a brit The X Faktor formátum Amerikába vitelére.

A pletykák szerint Ellen helyét Jennifer Lopez énekesnő veheti át.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!