KezdőlapBulvárElőször ajánlotta fel, hogy elvégzi a házimunkát, de megbotlott a porszívó kábelében,...

Először ajánlotta fel, hogy elvégzi a házimunkát, de megbotlott a porszívó kábelében, leesett az emeletről és eltörte a lábát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Először ajánlotta fel a pasi, hogy elvégzi a házimunkát, de megbotlott a porszívóban és lezuhant az emeletről, eltörte a lábát.

Miközben a 26 éves Nathan Marsh a földön fekve segítségért kiáltozott, menyasszonya, a 24 éves Bethan Watling azt hitte, hogy csak viccelődik és el akarja kerülni a házimunkát.

“A lépcső alján találtam rá, bele volt gabalyodva a porszívó kábelébe, és nem tudott mozogni” – mondta barátnője.

“Azt hittem át akar verni” – tette hozzá a nő.

Bethan kihívta a mentőket, de a bohózat folytatódott, mivel a mentősök nem tudták kivinni a házból a férfit egy tolószékben, ezért ki kellett hívniuk a tűzoltókat.

A tűzoltóknak el kellett távolítaniuk egy ablakot, hogy kihozzák a férfit a házból, végül Nathan-t egy deszkán vitték ki – írja a The Sun.

A férfib végül négy hetet pihent az ágyban, hat hetet ült gipszben.

“Ma már teljesen felépült, jól van” – mesélte barátnője.

“Ez azonban nem tántorította el a házimunkától. Még mindig igyekszem rávenni, hogy takarítson, de az emeletet meg sem említem neki” – tette hozzá a nő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet