Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hopp Csilla nem tűri tovább a rágalmazásokat, amiket kisfia halála óta kap a nyilvánosságtól, ezért úgy döntött, hogy kameránk előtt először beszél a tragédiáról!

Hopp Csilla az RTL Klub Fókusz című műsorában adott interjút, hat héttel azután, hogy kisfiát halálra gázolták Zuglóban. Elmondta, onnantól kezdve, hogy kisfia kiszakította magát a kezéből mindent látott, a baleset után odament kisfiához, és elbúcsúzott tőle.

L.L. Junior volt párja elmondta, a tragédia után az énekes magához vette nagyobbik fiúkat, azóta csak kéthetente láthatja, akkor is felügyelet mellett. Junior ugyanakkor kérvényezte, hogy Lacikát nála helyezzék el, éppen ezért Csilla mindent megtesz azért, hogy a bíróságon bebizonyítsa, képes tovább nevelni nagyobbik fiát.

“Minden anya megértheti, hogy ha ott sem vagyok, akkor is magamat hibáztatnám, azért mert nem voltam ott, vagy mert nem velem volt. Hibáztatom magam, igen. És szerintem fogom is életem végéig.” – mondta megtörve a gyászoló anyuka.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!