KezdőlapBulvárElsöprő erejű lesz a ValóVilág!

Elsöprő erejű lesz a ValóVilág!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

November 20-án újra kezdetét veszi az őrület, közvetlenül az X-Faktor után! A ValóVilág negyedik alkalommal is megnyitja kapuit, elsőként celebek veszik birtokba a luxusbörtönt: Bea asszony, Győzike, Tóth Gabi, Voksán Virág, Benkő Dániel és Laci betyár.

Miután a nézők megkukkolták a hírességeket, megkezdődnek a beszavazóshow-k és beköltöznek a „civil” Villalakók.

– A műsor igényes és elsöprő erejű lesz, rengeteg újítást láthatnak majd a nézők. Az első és legfontosabb talán a szereplők összetétele. A jelentkezőket ebben a szériában kategóriákba soroltuk, lesznek többek között Okostojások, Törtetők, Rosszkislányok, Bombanők vagy éppen Párok. Összesen 14 ember költözik be a Villába, 12 kategóriából. – mondta el Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője a november 17-i sajtótájékoztatón. – Megújult a Villa design-ja is, és berendeztünk egy olyan szobát, amilyen eddig még nem volt. Ez egy elszeparált helyiség, célja, hogy a szereplők privát életet is élhessenek. Az eddigi ValóVilágokhoz képest az is újdonság lesz, hogy a nézőket sokkal jobban belevonjuk a döntési mechanizmusokba, számtalan történéssel kapcsolatban szavazhatnak majd. Emellett az egész show-ban nagyobb szerepet kap a humor.

A reality show egyik házigazdája Sebestyén Balázs lesz, aki az RTL Klub másik nagy volumenű produkcióját, az X-Faktort is vezeti. Balázs a sajtótájékoztatón viccesen meg is jegyezte, hogy november 20-án elköszön kisfiától, hiszen rengeteg elfoglaltsága mellett keveset találkoznak majd.

Forrás: RTL Klub

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet