Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Bombaként robbant a hír csütörtökön: Gregor Bernadett és Magyar Attila egymásba szerettek.

A két színész sehol nem nyilatkozott, de Bernadett az RTL Klub Fókusz című műsorának telefonon elismerte, igaz a hír, és már el is hagyták mind a ketten hitveseiket. Az eset kapcsán az RTL Klub pénteki Reggeli című műsorában megszólalt Ernyey Béla, aki kendőzetlen őszinteséggel mondta el a véleményét.

– Más, ha valakinek egyszer-egyszer robban a bomba a szerelmi életében, és egészen más a helyzet, ha szőnyegbombázásról beszélünk. Én nem hiszek abban, hogy valaki minden harmadik, negyedik hónapban végtelenül és örökre lehet szerelmes.

És ha valaki úgy is érzi, hogy végtelenül és örökké szerelmes, akkor nem haknizik vele a médiában – mondta Barabás Éva műsorvezetőnek Ernyey Béla.

– A jelenséget és a személyiséget kellene szétválasztani, és akkor egy kicsit személyeskedjünk. Bernadett járt nálam kétszer is a Hölgyválaszban, pontosan erről beszélgettünk, hogy mennyire szenvedélyes és milyen könnyen tud beleszeretni valakibe, aztán könnyen tudja elhagyni a másikat. Én erre azt mondtam neki, hogy 9,2-t futok százon az ilyen típusú nők elől. De én ezzel nem akarom őt sem megterhelni, sem felmenteni. De nekem ez abszolút nem jön be. Viszont mindenki viszi a maga keresztjét.

A beszélgetést megnézhetik az RTL Klub Most oldalon.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!