Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az RTL Klub sztárja 8 év után most először mutatta meg ikreit.

Erős Antónia 8 év után most először mutatta meg ikreit

Erős Antónia 2009. július 29-én hozta világra ikreit, akiket alig egyévesen mutatott meg a Story magazinnak, azóta nagyon vigyázott arra, hogy gyerekei ne kerüljenek a nyilvánosság elé, akárhányszor megmutatta lányát és fiát, mindig ügyelt, hogy az arcuk ne legyen látható.

Szonja és Matyi hamarosan betöltik a 9. évüket, édesanyjuk pedig ismét a Storyban mutatja meg gyerekeit a kíváncsi rajongóknak. Szonja jelenleg show-táncot tanul, Matyi viszont a dobokért van oda, mellette karatézik.

“Közös szobájuk van, Matyi része kék, a falakon Guns N’ Roses-poszterekkel, Szonjáé rózsaszín, csajos holmikkal meg egy rakás plüssfigurával. Amúgy el nem tudok képzelni náluk jobban különböző ikreket, még az iskolában is külön bandáznak, pedig egy osztályba járnak, egy alapítványi, de nem alternatív iskolába, kis létszámú közösségbe. Érdeklődésükben, ízlésükben, személyiségükben alig van közös: a fiam például megőrül az édességért, a lányomnál megromlik a csoki” – magyarázta Erős Antónia a Storynak.

Az RTL Klub híradósának, Erős Antóniának ikreit nyolc éve láthattuk először és utoljára a Storyban. Szonja azóta…

Posted by Story on Wednesday, May 2, 2018

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!