Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Egy év alatt duplájára emelkedett Berki Krisztián fizetése a TV2-nél, adta hírül a Blikk.hu.

Fotó: Fem3
Fotó: Fem3

Tavaly szeptemberben indult az Édes Élet a TV2-n, az indulás óta Berki Krisztián folyamatosan jelen van a képernyőn, sőt ő a show egyik húzóneve. Krisztián az induláskor másfél-kétmillió forintot keresett. Nemrég a FEM3 műsorvezetői székében is láthatjuk kéthetenként, ez jóval hozzátesz a fizetéséhez. A híresség így évi 40 millió forintot keres.

A TV2 tájékoztatása szerint Berki a legtöbbet foglalkoztatott szereplője az Édes Életnek. A nézők nap mint nap „megcsodálhatják”, milyen fényűző, pazar életet él. Szó se róla, van miből fenntartani a luxuséletet. Egy bennfentes lapunknak részletesen elmesélte, jelenleg mennyi pénzt keres a nárcizmusáról is elhíresült volt Fradi-vezér.

“Az Édes Élet főszereplői 80-100 ezer forint körül kapnak forgatási naponként. Berkivel nagyon elégedettek, folyamatosan képernyőn tartják. Sokszor gyakorlatilag a hátán viszi a show-t, és ezt nagyon jól megfizetik. Forgatási naponként már 150 ezer forint körül keres” – magyarázta a Blikknek egy bennfentes, aki azt is levezette, mennyi a celeb összkeresete.

“Egy forgatási napon egy adást vesznek csak fel, és Berki heti öt alkalommal biztos, hogy dolgozik. Ha csak húsz forgatási nappal számolunk, Berki akkor is megkeres a show-műsorral havi hárommilliót. Ez éves szinten 36 millió forint. Ehhez jön még Berki FEM3-nál lévő fizetése, ami éves szinten minimum ötmillió. Tehát Berkinek a TV2 csoportnál lévő összkeresete a legszerényebb számítások szerint is eléri a 40 milliót.” – tette hozzá.

A TV2-nál diszkréten kezelik képernyőseik fizetését, így Koltay Tamás nem árulta el mennyi Berki Krisztián fizetése, de azt elmondta, hogy hosszú távon terveznek vele, így a nézők még sokáig láthatják a képernyőn.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!