Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A műsorvezető igazi apatigris, óvja és védi Benettet a nyilvánosságtól. Egyszer mutatta csak meg fiát a televízióban és továbbra sem tervezi, hogy címlaphőst csinál belőle.

BALÁZS: „Minden nap rácsodálkozok a gyermekemre”

Otthon a gyermeknevelés minden szegmensében kiveszi a részét, még Benett születése előtt begyakorolta például a pelenkázást, óvodába viszont nem ő megy a gyerekért.

Az, hogy az embernek gyereke van, az olyan mennyiségű szeretet hoz ki belőle, olyan elképesztő átalakulást, amit szerintem csak az tud átélni akinek nem volt és aztán lett – mondta Balázs, aki változtatni akar jelenlegi életén.

Balázs felesége, Viki sem akar a nagy nyilvánosság előtt élni, házasságukat is nagy titokban ejtették meg, távol a bulvár kíváncsi szeme elől.

Sebestyén Balázs szülei elváltak, édesanyja két fiút nevelt fel egyedül. Az anyuka szigorú volt és következetes, a műsorvezető is épp ezt a két momentumot tartja a legfontosabbnak a gyermeknevelésben.

Forrás: RTL Klub

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!