KezdőlapBulvár"Ez életem első randija" - a szerelmet keresi a 25 éves törpenövésű...

“Ez életem első randija” – a szerelmet keresi a 25 éves törpenövésű lány

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A skóciai Edinburgh-ból származó Meryl az achondroplasia autosomalis nevű rendellenességgel született, ami a törpenövés egyik leggyakoribb formája, és 25 évesen alig több mint egy méter magas.

A családja és a barátai mindig nagyon védelmezők voltak vele, és Meryl úgy érzi, csak az utóbbi években kezdett kicsit jobban kimozdulni a komfortzónájából.

Fotó: Truly/YouTube

Rendkívül energikus személyiség, de ugyanakkor bizonyos szempontból zárkózott is, és korábban még soha nem randevúzott. Kipróbált ugyan néhány társkereső oldalt, de úgy érezte, azok nem neki valók, és nem akarta nevetség tárgyává tenni magát, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudja, mit keres egy potenciális partnerjelöltben.

„Az emberek mindig azt mondják, hogy majd feleségül megyek valakihez, aki szintén törpenövésű. De én erre csak azt mondhatom, hogy nem fogok kapcsolatba kezdeni valakivel, csak azért, mert alacsony. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy egy barna hajú ember csak egy másik barna hajúval ismerkedhet” – mondja Meryl.

„Azt akarom, hogy az emberek engem ismerjenek meg, mint személyt, és ne legyenek előítéleteik rólam” – tette hozzá, mondván, hogy az eddigi tapasztalatai a társkereső oldalakkal nem voltak különösebben pozitívak, mivel az emberek meglehetősen „fura” dolgokat írtak neki.

Fotó: Truly/YouTube

Most azonban mégis úgy döntött, megpróbálkozik egy vakrandival. Miután megvette első saját lakását, és beköltözött két törpespicc kutyájával, elérkezettnek látta az időt, hogy megtegye ezt a fontos lépést az életében, és adjon egy esélyt a romantikának is.

Randipartnere, Stevie, nem sokat tudott róla azon kívül, hogy társaságkedvelő ember, így aztán Meryl idegesen várta a találkozást, és kíváncsi volt, mit gondol majd róla a férfi, ha meglátja.

Stevie és Meryl randija jobban alakult, mint ahogy azt a lány várta, a férfi még egy csokor virággal is meglepte, és a beszélgetés sem akadozott közöttük. Őszintén és nyíltan tudtak beszélni Meryl betegségéről is, és mindketten egyet értettek abban, hogy az embereknek több információra lenne szükségük a törpenövéssel kapcsolatban, hogy ne érezzék magukat annyira kényelmetlenül, amikor találkoznak valakivel, aki a rendellenesség valamilyen formájával született.

Fotó: Truly/YouTube

Bár jól érezték magukat, és szimpatikusnak találták a másikat, a randi végén mindketten azt mondták, hogy inkább csak barátként ismerkednének tovább. Ennek ellenére Meryl egyáltalán nem volt csalódott, és azt mondta: „Ez a randiélmény határozottan megmutatta, hogy az önbizalmam sokat fejlődött. Olyan ez, mint amikor az ember letép egy sebtapaszt: most, hogy túl vagyok rajta, több randira is elmehetek, már kényelmesebben fogom érezni magamat.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet