Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Baba Vanga, valódi nevén Vangelia Gushterova, a „Balkán Nostradamusa” becenevet kapta furcsa jóslatai miatt, amelyek egészen 5079-ig előreláttatják a világ sorsát. A vak látnok számos fontos eseményt megjósolt, és most 2021-es jóslatait is megismerhetjük.

A bolgár Baba Vanga, valódi nevén Vangelia Gushterova, furcsa kinyilatkoztatásai miatt a „Balkán Nostradamusa” nevet kapta. 12 éves korában veszítette el a látását, és azt állította, hogy ugyanakkor tudatára ébredt annak, hogy a jövőbelátás ritka képességét kapta ajándékba Istentől.

5079-re jósolta a világvégét, és feltárta azt is, mi várható a világon az adott dátumig. Jóslatainak állítólag 85%-a helyesnek bizonyult, beszélt többek között a Szovjetunió felbomlásáról, 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokról, Diana hercegnő haláláról és a csernobili katasztrófáról.

Közvetlenül halála előtt, 85 éves korában, 1996-ban, azt mondta, hogy 2021 lesz az az év, amikor megtalálják a rák gyógymódját.

Baba Vanga azt állította: „A 21. század elején az emberiség megszabadul a ráktól. Eljön az a nap, amikor a rákot vasláncok kötözik meg.”

Donald Trump számára azonban nem alakulnak jól a dolgok, mivel Baba Vanga szerint elhagyja a Fehér Házat, és „titokzatos betegségben” szenved majd.

Azt állította, hogy az Egyesült Államok 45-ik elnöke „titokzatos betegségben szenved majd, amely megsüketíti, és traumás agysérülést okoz.”

Előrejelzései szerint ugyanakkor Európa gazdasága hanyatlani kezd, valaki (a saját országából) megpróbál merényletet elkövetni Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen, és iszlám szélsőségesek támadást hajtanak végre Európa ellen.

A jósnő állítólag azt mondta: „A szélsőségesek vegyifegyver-arzenált fognak bevetni az európaiak ellen.”

„A világ sok kataklizmától és nagy katasztrófáktól szenved majd.” – tette hozzá Baba Vanga.

„Az emberek tudata megváltozik.”

„Nehéz idők jönnek. Az embereket megosztja a hitük.”

„Pusztító eseményeknek lehetünk tanúi, amelyek megváltoztatják az emberiség sorsát.”

A bolgár nő néhány jóslata még ennél is furcsábbnak tűnik, azt mondta: „A benzintermelés leáll, és a Föld megpihen”, és „a vonatok a napfény felhasználásával repülnek majd”.

A legfurcsább jóslata azonban az, hogy 2021-ben „a világot megragadja egy erős sárkány.”

„A három óriás egyesül. Néhány embernek vörös pénze lesz. A 100-as és 5-ös számokat látom, és sok nullát.” – hangzik a jövendölés.

A bolgár nő szavait nem szó szerint kell értelmezni. A jóslatok értelmezői szerint a „sárkány” például Kínára utalhat. A három óriás lehet Oroszország, India és Kína, a pénz pedig a 100 jüanos és az 5000 rubeles bankjegyek, amelyek történetesen vörös színűek.

Ugyanakkor Baba Vanga szerint a következő 200 évben kapcsolatba lépünk a földönkívüliekkel is. Azt jósolta: „Felfedezik az életet a kozmoszban, és hirtelen érthetővé válik, hogy alakulhatott ki a földi élet.” Hozzátette: „Az emberek kapcsolatba lépnek más világokból való spirituális testvéreikkel.”

Azt, hogy mennyire igazak Baba Vanga jövendölései, csak az idő mondhatja meg.

Forrás: Mirror.co.uk

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!