Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A színésznő épp Magyarországon tartózkodik, a temetésre sem tudott eljutni.

Gabriela Spanic épp a Dancing with the Stars táncos műsor egyik fénypontja a TV2-n, éppen ezért még tragikusabban érintette a hír, hogy elhunyt imádott édesanyja, akinek a temetésére sem tudott elmenni.

Gabriela Spanic édesanyja egy ideje már küzdött a rákkal. A színésznő Magyarországra történő útját megelőzően Norma asszony kemoterápiás kezelést kapott. Úgy tűnt, a terápia sikeres volt, mert ezt követően egyértelműen jobban érezte magát, s a leletei is javultak. Néhány nappal a halálát megelőzően azonban hirtelen romlásnak indult az állapota, s a szombati show napján már lehetett tudni, nem kerülhető el a tragédia.

Gabriela Spanic óriási bátorságról és lelkierőről tett tanúbizonyságot azzal, hogy ezzel a teherrel együtt is fellépett az élő show-ban. A színésznő édesanyja nagyjából egy órával a Dancing with the Stars befejezését követően hunyt el.

“Köszönöm anya, hogy egy harcos voltál, hogy nekünk szentelted az életed, hogy megtanítottál minket olyan erősek lenni, mint te. Nyugodt vagyok, hogy most jobb helyen jársz, csak remélem, hogy Isten megadja nekünk azt a békét is, amire szükségünk van, hogy nélküled éljünk. Szeretünk téged.” – írta a színésznő Instagram oldalán, ahol pár képet is posztolt az édesanyjával.

https://www.instagram.com/p/CGfbpXHlZ2B/

Fotó: Gabriela Spanic/Instagram