Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kórházban kötött ki Kiss Ramóna, aki alig tudott felöltözni, vőlegénye segítségére szorult, alig látott a fájdalomtól.

Ezért került kórházba Kiss Ramóna

Kiss Ramónát is ledöntötte az influenza, egy hétig nyomta az ágyat, több esetben is infúziót kapott a veszprémi kórházban. Vőlegénye, Lékai Máté mindvégig mellette volt, de alig tudta enyhíteni a műsorvezető szenvedését.

„Iszonyatos volt! Alig láttam a fájdalomtól. Mintha ki akart volna fordulni mind a két szemgolyóm. Nem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas is lehet az influenza” – mondta Kiss Ramóna a Blikknek.

Az RTL Klub sztárja előbb házi praktikákkal szeretett volna javítani állapotán, ám ez nem sikerült neki.

„Az otthoni környezetben, a pihenésben és a nagymamám húslevesében bíztam, hogy gyorsan helyrehoz, de sajnos visszaestem, s a láz nem csillapodott. Vizes borogatással indítottam, de Máté öltöztetett és vitt vissza a kórházba” – mesélte a műsorvezető.

„Első körben hazaengedtek egy infúziókúra után. Begyógyszerezve ágyba bújtam, de két nap alatt sem ment le a lázam, ezért visszakerültem a kórházba, méghozzá tüdőgyulladás gyanújával, amit szerencsére utóbb kizártak” – mesélte Kiss Ramóna.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!