KezdőlapBulvárEzért nem énekelte Harry herceg a himnuszt Erzsébet királynő temetésén

Ezért nem énekelte Harry herceg a himnuszt Erzsébet királynő temetésén

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Westminster Apátságban tartott gyászszertartást rekordszámú néző nézte, és nyilvánvalóan mindenki a királyi családot és a világ minden tájáról érkezett vendégeket figyelte, akik azért jöttek, hogy leróják utolsó tiszteletüket a királynő előtt. A szertartás alatt olyan pletykák keringtek az interneten, hogy Harry herceg láthatóan nem énekelte el a nemzeti himnuszt.

Harry herceg édesapja, Károly király és mostohaanyja, Kamilla mögött ült. A szertartás alatt láthatóan elérzékenyült. A szertartás alatt végig mellette volt felesége, Meghan Markle.

Nem akarta elénekelni az “Isten óvja a királyt” a királynő temetésén?

A szertartás során, amikor az egész gyülekezet – köztük a világ vezetői és a magas rangú vendégek – a God Save The Kinggel (Isten óvja a királyt) a végén elénekelte az új nemzeti himnuszt, Harry úgy tűnt, nem énekel. A kamera lencsevégre kapta, amint körülnéz, és csak időnként mozgatja a száját – ami heves internetes vitákat váltott ki.

Ez néhány nézőt arra késztetett, hogy azt állítsák, azért nem tudta elénekelni a himnuszt, mert kétségbeesetten próbált küzdeni a könnyeivel.

Először a Twitteren figyeltek fel a netezők: “Harry nem énekelte el a nemzeti himnuszt?” Egy másik felhasználó pedig megjegyezte: “Harry nem énekelte el a nemzeti himnuszt, és folyton Vilmosra néz. Nagyon furcsa!”.

Egy harmadik beszólt, és azt sugallta: “Harrynek tudnia kellett, hogy a közönség egyértelműen észre fogja venni, hogy nem énekli a himnuszt”.

Az állítások ellenére nem világos, hogy Harry herceg énekelte-e a nemzeti himnuszt vagy sem.

Más himnuszokat is énekelt a szertartás alatt, de a nemzeti himnuszt NEM.

A protokoll szerint Károly király nem énekli el a himnuszt, mert az róla szól – bár II. Erzsébet királynő énekelte a himnuszt, amikor ő volt a trónon.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet