Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Korda házaspár szerint a temetés nem egy showműsor.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Szerda délután búcsúztatták Koós János táncdalénekest a Farkasréti temetőben, ahol családtagok, barátok, pályatársak és rajongók tették utolsó tiszteletüket a népszerű művész előtt.

A temetésről azonban hiányzott Korda György és Balázs Klári, bár bevallották a Ripostnak, hogy nagyon jó barátságban voltak az elhunyt Koós Jánossal.

“Gyurival nem járunk temetésre, utoljára Aradszky Lászlóén voltunk. De ott is kerültük a nyilvánosságot, csendben róttuk le a kegyeletünket. Jani temetésére azért nem mentünk el, mert sajnos mindketten megfáztunk, és mivel még csalóka az időjárás, a háziorvosunk javaslatára otthon lábadoztunk. Mindkettőnket rendkívüli módon megrázott a halála, annyira hirtelen ment el… Nagyon szerettük őt” – mondta a lapnak Balázs Klári.

Az énekesnő azt is elárulta, hogyan emlékeztek meg egykori barátjukról.

“Szerdán egész nap Janira emlékeztünk. Régi fotókat nézegettünk és nosztalgiáztunk az elmúlt szép időkről. Nagyon szerettük őt, igazi jó barát volt, akivel sosem volt semmiféle konfliktusunk.” – mondta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!