Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A 37 éves Adam Smith nemrég költözött édesanyja otthonába, amikor kiderült, hogy a nő rákban szenved. Szörnyű titokra derült fény, amikor a hűtőben takarított.

Adam édesanyja pár héttel ezelőtt hunyt el, így a férfi a temetés után elkezdte összegyűjteni azokat a holmikat, amikre nincs már szüksége, így került sor a hűtő kitisztítására is, amikor szörnyű dologra bukkant. Amikor épp kipakolta a hűtőt, egy fura dobozt talált.

“37 éves vagyok és 37 éven át volt a hűtőben, azt mondták egy tortafeltét.” – mondta a férfi a KSDK Newsnak.

Mivel azt hitte, hogy torta vagy pénz van a dobozban, a férfi kibontotta, de olyant talált, amire soha nem gondolt volna.

“Kiderült, hogy egy újszülött van benne.” – mondta a férfi.

A férfi szerint a lefagyasztott csecsemő egy rózsaszín pamutpokrócba volt tekerve. Smith szerint a csecsemő mumifikálódott.

“Amikor megláttam megijedtem, visszaraktam a dobozba és azonnal hívtam a rendőröket.” – mondta a férfi.

A férfi többször megkérdezte anyját, mi van a dobozban, de az mindig kitérő választ adott, amúgyis titokzatos nő volt egész életében.

Smith arra is emlékszik, hogy egyszer anyja említette, volt egy testvére, aki még az ő születése előtt meghalt.

“Úgy gondolom olyan 46 vagy 47 éve lehet a hűtőben a lefagyasztott nővérem.” – mondta a férfi, aki elmondta mérges és zavarodott, sok kérdése lenne a történtekkel kapcsolatban.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!