KezdőlapBulvárFalusi Mariann: az emberek szeretete kötelez

Falusi Mariann: az emberek szeretete kötelez

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Falusi Mariann életmódváltásának köszönhetően a kilók sikeresen mennek le róla, ám a hozzá forduló, segítséget kérő emberek száma egyre csak növekszik. Az énekesnő roppant boldog, hogy hivatása mellet e témában is hitelesnek tartják.

Mariann másfél hónapja döntötte el, hogy életmódot vált, ezért csatlakozott a Zsírégető Klubhoz, ahol nem csak a megfelelő étrendet biztosítják számára, hanem szakértőktől kérhet tanácsot fogyókúrájával kapcsolatban. Munkája miatt azonban külföldön töltött közel két hetet, így kizökkent az eddig sikeres rendszerből. Mariann remekül teljesítette a próbatételt, további három kilót adott le.

„Egyiptomban sajnos nem tudtam beszerezni a Zsírégető Klub étrendjét, viszont a Zsírégető Klub dietetikusai már az utazás előtt összeállították a Best of Prémium étrend szabályait követve a nyaralásunk alatt is be-, illetve megtartó étrendet. Számomra az volt a legfontosabb, hogy meg tudjam tartani a súlyom, de szerencsére nem csak ezt sikerült elérni, hanem a korábbi 10 kiló után még hármat leadtam. Viszont alig vártam, hogy hazajöjjek, és visszatérhessek a megszokott fogyókúrás étrendemhez, mert számomra már az vált természetessé” – mondja Mariann.

Az énekesnő fogyókúráját szinte az egész ország nyomon követi, és rengetegen fordulnak hozzá tanácsért.

„Nagyon megható, hogy rengetegen bátorítanak és kérnek segítséget az életmódváltással kapcsolatban. Eddig is tudtam, hogy amit előadóművészként az elmúlt évtizedekben letettem az asztalra, azt hitelesnek tartja a közönség. Most úgy érzem, hogy hitelesnek tartanak az életmódváltás területén is. Ez nagy támaszt, ám egyben nagy kötelezettséget is jelent. Örülök, hogy erőt tudok adni a „sorstársaimnak”, és ezáltal ők is elindulnak az egészségesebb úton. Ha tudok, szívesen segítek, mert tudom, hogy jót teszek” – teszi hozzá Mariann.Az énekesnő az utóbbi időkben annyi levelet kapott, hogy az e-mail fiókja nem bírta a terhelést, és felmondta a szolgálatot. Ezért kifejezetten erre a célra kialakított egy új e-mail címet, a mariannalfogyok@gmail.com –ot, amelyre szeretettel várja a kérdéseket, igyekszik mindenkinek válaszolni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet