Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Előbb a felkeléskor, majd később egy feladatnál ment neki Ambrus Attila Kiskerónak.

Pattanásig feszült a húr a Farm VIP-ben Ambrus Attila és Kerényi Miklós Máté között. Az első nézeteltérés reggel történt, amikor Ambrus Attila ébreszteni kezdte a csapatot, Kerényi Miklós Máté pedig kibukott a stílusán.

Nem sokkal a felkelés után jött is az első feladat, ami szintén kiakasztotta a két versenyzőket. Ambrus Attila azon akadt ki, hogy Kerényi Miklós Máté rosszul vágott egy deszkát.

„Miért erőlködsz? Hülye vagy, b***d meg! Kretének gyülekezete! Életében nem látott ilyet, de okoskodik, ezt szeretem a pestiekben…” – fakadt ki Ambrus a színészre, aki azonban nem hagyta magát, szerinte a Viszkisnek üldözési mániája van.

“Iszonyatos üldözési mániája van, annyi igazság van benne, hogy volt idő, amikor őt üldözték” – utalt Amburs Attila múltjára Kiskeró.

A vita azonban a feladat végezte után sem csitult.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!