KezdőlapBulvárFergie a természetességben hisz

Fergie a természetességben hisz

-

Fergie is a legtehetségesebb énekesekről dönt a december elején indult Avon Voices tehetségkutató zsűritagjaként. A Black Eyed Peas énekesnője szerint a megmérettetés hatalmas lehetőséget ad a fiatal tehetségeknek. A Grammy-díjas sztár szerint a legfontosabb a természetesség.

Az AVON nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy globális online tehetségkutató versenyével megtalálja a világ legjobb női énekesét. A december elején indult AVON Voices zsűritagjaként Fergie izgatottan várja a legtehetségesebb énekesnők videóit.

“Mivel eléggé ambiciózus vagyok, úgy gondolom, hogy a verseny mindkét részére jelentkeznék, énekelnék és dalt is írnék.” – árulta el a Black Eyed Peas szépsége. – “A dalválasztással kicsit gondban lennék. A hangulatom döntené el, hogy melyik slágert választanám. Én azt javaslom mindenkinek, hogy a listában találja meg azt a dalt, ami igazán, a lehető legjobban megmutatja az egyéniségét.” – tette hozzá Fergie, aki szerint a tehetségen kívül a legfontosabb az, hogy az ember mindvégig természetes maradjon, mert a közönség megérzi, ha valaki megjátssza magát.

A Grammy díjas énekesnő gyerekkorában Madonnáért és Annie-ért rajongott, ma pedig már ő is a legismertebb világsztárok közé tartozik, példaképként tekintenek rá. Az AVON Voices zsűritagjaként most ő is segíthet, hogy több tehetséges lány élete egy pillanat alatt megváltozzon.

“A legfontosabb dolog, amit a karrierem során megtanultam, hogy nem szabad leterhelned magad. Meg kell találnia az embernek az egyensúlyt a munkája és a magánélete között.” – mondta az énekesnő, aki már kíváncsian várja, ki lesz az AVON Voices befutója, amelyre február 13-ig lehet egy-egy produkció videójával jelentkezni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet