Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Férjhez ment Lily Allen brit énekesnő, férje, Sam Cooper belsőépítész vállalkozó a délkelet-angliai Glouchestershire-ben tartott esküvő jelentette be, hogy arája gyermeket vár.

A meghívón az ifjú pár gazdálkodóknak öltözve egy traktoron ült, de a 26 éves énekesnő a szombati esküvőn hagyományos fehér csipke menyasszonyi ruhában jelent meg, amelyben alig lehetett látni domborodó hasát.

A helyi vasárnapi lapok szerint Sam Cooper bejelentette a mintegy száz vendégnek, közöttük számos ismert televíziós és színházi személyiségnek, hogy kisbabát várnak.

Az énekesnőt tavaly nagy megpróbáltatás érte, amikor hathónapos terhesség után elveszítette magzatát.

Korábban is volt már egy vetélése.

Lily Allen és Sam Cooper 2009 júliusa óta él együtt. Az énekesnő karrierjét a MySpace internetes portálon kezdte. Itt lehetett letölteni a dalait, és csak akkor kapta meg első lemezszerződését, miután ezen a fórumon sikeressé vált. Első lemezével, a 2006-ban megjelent Alright, Still-lel lett valóban népszerű, második lemeze It’s Not Me, It’s You címmel 2009-ben jelent meg.

MTI


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!