KezdőlapBulvárGálvölgyi János súlyos állapotban került kórházba

Gálvölgyi János súlyos állapotban került kórházba

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Súlyos állapotban került kórházba Gálvölgyi János színész. Az RTL úgy tudja a színészt az intenzív osztályon ápolják.

Komoly egészségügyi problémák miatt kórházba szállították Gálvölgyi Jánost. Az RTL Híradó-nak a színész családja megerősítette, hogy a színészt légzési nehézségek miatt szállították kórházba.

Gálvölgyi János súlyos állapotban van, intenzív osztályon kezelik. Mivel a mentők nem érkeztek ki időben a színész II. kerültei otthonához, lányai vitték kórházba.

„9 óra 40-kor hívott a nővérem mentőautót az édesapánkhoz, aki nagyon rosszul volt. A mentőket felhívta és mondta, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél. Fél 11 körül felhívtam a mentőket, hogy hol van a mentőautó, mert az édesapám láthatóan tényleg nagyon rossz állapotban van. Azt mondták, hogy még nem sikerült elindítaniuk az autót” – mondta a Híradónak a színész kisebbik lánya, Gálvölgyi Dóra.

A színész lánya az RTL-nek elmondta, mivel kétségbeesett volt, emelt hangon beszélt a diszpécserrel, aki ekkor letette a telefont. Barátok tanácsára ők vitték be édesapjukat a kórházba.

„Megpróbált az úriember beszélni velem, hogy hogy érzi magát az édesapám, de elmondtam neki, hogy nem értek hozzá, hiszen nem vagyok orvos, azt látom, hogy nem kap rendesen levegőt és félrebeszél. Valóban emelt hangon mondtam mindezt. Ekkor közölte, hogy velem nincs mit beszélnie, és rám tette a telefont” – mondta el a történtekről.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet