Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorának vendége volt Gáspár Evelin, aki olyat mondott, amitől sokan felháborodtak.

Gáspár Evelin: A mai világban hülye lennék szülni

Vasárnap este kerül adásba az ATV-n az a riport, amiben Gáspár Győző lánya fogyásáról beszél. A fiatal nő elmondta, hogy 13 éves kora óta küzd a kilókkal, de a sportnak és személyre szabott diétának köszönhetően sikerült átalakulnia.

Gáspár Evelin alakjáért a Survivorben megismert Kocsis Alexandra felel. Győzike lánya Hajdú Péternek elárulta, egy éve él boldog párkapcsolatban, de a házasság és a gyerekvállalás még messze áll tőle.

“A mai világban hülye lennék szülni. A fogyásomon és az alakomon dolgozom évek óta, a szüléstől romba dőlne a testem, ráadásul mentálisan sem érzem magam késznek. (…) Nem akarom a testem és az időmet feláldozni” – mondta Győzike nagyobbik lánya, majd hozzátette: elszomorítónak tartja azt a trendet, hogy a fiatal nők az Instagram-oldalukon mutogatják a tökéletes babakocsis képeket, közben viszont nem foglalkoznak a gyerekeikkel.

Tourist in ??.

A post shared by @ evelingaspar on

Evelin azt is elárulta, nem egyedül fogy a családban, édesapja, Győzike már hatvan kilót fogyott azzal, hogy csak lazacot és rizst eszik.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!