Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

10 éves volt, amikor belecsöppent a média világába.

Gáspár Evelin a Mokkábab beszélt őszintén arról, hogy milyen érzés volt kamerák kereszttüzében felnőni, és milyen emberré formálta az, hogy nap mint nap a képernyőn láthatták általános iskolás kora óta.

“Mindig azt szoktam mondani, hogy ez a dolog kétoldalú, mint egy érme. Most már próbálom pozitívan felfogni, de akkor természetesen negatív volt a felfogásom, mert a gyerekek kiközösítettek.” – mondta Evelin a TV2 reggeli műsorában.

Győzike nagyobbik lánya arra is büszke, hogy szülei úgy nevelték fel, hogy semmilyen káros szenvedélye nem lett, és hogy támogatták a tanulmányai elvégzésében.

“Ha valamit elkezdek, akkor azt nem adom fel. Ez a testemen is látszik. Ugye én a kajálásba menekültem, mert gyerekként nagyon nehezen éltem meg ezt az egészet. Az elhízott testemből mostanra ezt a fizikumot faragtam, erre nagyon büszke vagyok, ez mind magamnak köszönhető.” – mondta Evelin.

A reggeli beszélgetést megnézhetitek lent:


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!