KezdőlapBulvárGáspár Győző gondoskodik lányairól: "Mindketten kaptak egy-egy új, teljesen berendezett lakást"

Gáspár Győző gondoskodik lányairól: “Mindketten kaptak egy-egy új, teljesen berendezett lakást”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Gáspár Győző mindent megadott két lányának, Evelinnek és Virágnak, és bár most egy nehéz szakaszt él meg életében, ugyanis komoly depresszióval küzd, lányairól még is sem feledkezik meg.

Gáspár Győző nemrég a Story magazinnak adott interjút, ahol többek között beszélt lányairól is. A celeb elárulta, nagyon jóban van két lánya udvarlójával, gyerekeinek pedig igyekszik mindent megadni, támogatja őket az életben, nemrég lakást vásárolt nekik.

“Mindketten kaptak egy-egy új, teljesen berendezett lakást, ahol el tudták kezdeni a közös életüket. Evelin ugyan már tavaly októberben elköltözött otthonról, kétlaki életet élnek Attilával, hol Nyíregyházán, hol a budapesti lakásban tartózkodnak, míg Virág épp a napokban bútorozott össze Krisztiánnal. El sem hiszem, hogy mindkét lányunk kirepült a családi fészekből, de nem panaszkodom, ez az élet rendje” – nyilatkozott a magazinnak a showman.

Győzike azt is elárulta, feleségével elkényeztette lányait.

“Evelin és Virág igencsak el lett kényeztetve, úgyhogy nem lesz könnyű dolguk a lányokkal, de bízom benne, hogy megbirkóznak a feladattal. És remélem, hogy előttük is legalább olyan hosszú és boldog közös jövő áll, mint amilyet mi tudhatunk magunk mögött Bea asszonnyal!” – fogalmazott Gáspár Győző.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet