Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Megunta, hogy lassan 100 kilót mutatott a mérleg, a strandra sem mert kimenni, ezért változtatott.

A Story magazinnak adott interjút Gönczi Gábor, aki többek között beszélt fogyásáról és családi életéről is. A Tények híradósa három hónap alatt leadott 10 kilót, két és fél éves fia mellett arról is beszélt, hogyan tartják életben szerelmüket.

“Irtózatosan érzelmesek vagyunk, pillanatok alatt váltunk: anyából és apából átmegyünk szerelmespárba. Ilyenkor előfordul, hogy már vissza kel fognunk, fékeznünk kell magunkat” – mesélte a lapnak Gönczi Gábor.

Mióta megszületett kisfiúk, Áron azóta felértékelődtek a közös pillanatok.

“Előfordul, hogy Ildi lejön a koncertünkre, és úgy néz rám, mint, amikor öt évvel ezelőtt egy fellépésünkön megismerkedtünk. Ugyanolyan szerelmes tinilány lesz belőle egy szempillantás alatt” – tette hozzá a híradós, akit szerelme még mindig képes levenni a lábáról.

Húsz évvel fiatalabbnak érzi magát Gönczi Gábor, amióta a gyógynövényeinek köszönhetően lefogyott. Tele van energiával,…

Geplaatst door Story op Woensdag 3 juli 2019

“Ő (Ildi) új ruhát vesz magának előtte, és én is bedobom magam. Egy biztos: Ildi tudja, hogyan pakoljon arra a bizonyos tűre, hogy azonnal lángra lobbanjak tőle” – mondta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!