Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Elvették a magyar anyától a 3 éves kisfiát, és a görög származású apa kapta meg a felügyeleti jogot!

Múlt héten, szerdán láthatta utoljára kisfiát Nagy Zsuzsa, miután a bíróság tavaly októberben hozott jogerős ítéletéből kiderült, hogy a 3 éves, görög állampolgárságú Konstantint vissza kell vinni Görögországba, édesapjához, aki jogi útra terelte az ügyet, miután volt felesége 2019-ben hazautazott Magyarországra a gyerekkel nyaralni, és úgy döntött már nem tér vissza a déli országba.

Nagy Zsuzsa dolgozni ment Görögországba, ahol 20 évesen férjhez ment egy görög férfihoz, azonban a házasság hamar megromlott.

“Verbális bántalmazásnak voltam ott minden egyes nap kitéve, egyáltalán nem volt jó kapcsolatunk. Az elején megbeszéltük, hogy lesz magyar neve és magyar állampolgársága (a kisfiúnak), mindenbe beleegyezett, ez, persze, mikor megszületett a kisfiúnk, nem valósult meg” – nyilatkozta a nő az RTL Híradónak.

A fiatal édesanya nem is volt otthon, mikor reggel a rendőrök elvitték a kisfiát, csak később láthatta gyermekét, de csak egy üvegfalon keresztül. Nagy Zsuzsa ügyvédje szerint a bíróság nem vette figyelembe, hogy mi a legjobb a gyereknek, hiszen így a kisfiú egy olyan környezetbe kerül, ahol mindenki idegen, és nem érti a nyelvet sem, amin szólnak hozzá, ugyanis az apa mindössze csak egyszer látta másfél év alatt a fiát.

Azóta a kisfiú megkapta a magyar állampolgárságot is, így Nagy Zsuzsa gyermekelhelyezési pert indít, bízva abban, hogy jogilag visszakaphatja gyermekét.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!