KezdőlapBulvárGrandiózus fináléra készül a Megasztár 5

Grandiózus fináléra készül a Megasztár 5

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

December 17-én pénteken utolsó adásához érkezik a Megasztár ötödik szériája. Nem sokkal éjfél előtt kiderül, hogy a nézők Tolvai Renátának vagy Kökény Attilának szavazzák meg az Év hangja megtisztelő címet. A két finalista gőzerővel készül a mindent eldöntő estére, hiszen tudják, aki nyer, óriási lehetőséget kap karrierje felépítéséhez.

Azonban nem csak ők, de a műsorkészítők is nagyon készülnek: különleges meglepetésekkel teletűzdelt fantasztikus show-val igyekeznek elkápráztatni a nézőket. Igazi sztárparádé várható!

Visszatér az ötödik széria összes döntőse: a már kiesett fiúk Rúzsa Magdival, a lányok Király Viktorral énekelnek egy dalt. Természetesen a finalisták sem maradhatnak ki a sztárduettekből, Kökény Attila Tóth Verával, Tolvai Reni Caramellel lép színpadra.

Szórakoztató színfoltként feltűnnek a casting adások furcsa-vicces szereplői is, akik közösen éneklik majd a Roy&Ádám duó Trambulin című dalát. És eljön, amit már nagyon sokan vártak: a Megasztár stúdiójában a zsűri legifjabb tagja, Mester Tamás is fellép zenekarával!

A különleges produkciók mellett természetesen a versenyen lesz a fő hangsúly. A döntés pénteken teljes egészében a nézők kezében van, a zsűri már nem segítheti a két finalistát. A győztes megnyeri első lemezfelvételének lehetőségét, gazdagabb lesz egy autóval, egy nyaralással, és egy évig lakhat a Riverport lakóparkban.

A tét tehát óriási, december 17-én pedig kiderül, hogy kiből lehet Legenda…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet